Mood Republik
Mood Republik
Latest News
Go Back
Kuala Lumpur Berselawat
Syukur Alhamdulillah. Dengan ini saya CEO bagi Mood Republik ingin menjemput para usahawan dan #MRFANATIK semua ke Malam Cinta Rasul di terajui oleh Habib Syech Assagof dan di naungi oleh Mentor NO 1 Asia kita, Dr Azizan Osman. LIVE di Tv Al Hijrah. Seluruh crew Mood Republik juga akan ke sana. Tak sabar sungguh CEO !.

SAVE THE DATE ! MALAM TAHUN BARU OK? KALAU RASA DAH ADA PLAN YANG LAGHO DAN TAK BERPAEDAH TU, AUTO HENTIKANLAH KAN? BAIK DOK RUMAH DIAM DIAM ATAU DATANG KE DATARAN MERDEKA. PALING SENANG BUKAK TV AL HIJRAH LIVE. INDAHNYA MAJLIS ILMU MACAM NI. MALAIKAT MEMAYUNGI, DOA TERUS DI ANGKAT, DAPAT RAHMAT ALLAH, DAN TERASA SAYANG DAN DEKAT DENGAN JUNJUNGAN TERSAYANG KITA.

JUMPA ANDA NANTI! Insya Allah.

p/s Amboi dengar kata #MOODREPUBLIKGALANIGHT2016 ada 1500 TIKET JE. Itupun semua syarikat swasta nak beli. Sorry syg, untuk usahawan ahli keluarga Mood Republik tersayang CEO sahaja . Dengan tema " SPARKLING SAHARA " , usahawan bakal di rai lagi di lokasi paling prestij di Malaysia pada 30 JANUARI 2016. Siap siap semua usahawan MR!. ARTIS paling popular Indonesia bakal menemani kita dengan dendangan alunan irama ketuhanan dan balada cinta nya!. Standby al tisu ya!. InshaAllah tiket mula di jual soon!.

Buat #MRFANATIK yang bertanya di manakah TOUR PERTAMA MOOD REPUBLIK bagi 2016, tidak lain tidak bukan jatuh kepada NEGERI PALING CEO ghindu, KELANTAN DARUL NAIM. Tak larat dah Ceo tengok ribuan deretan email rakyat Kelantan bertanya BILA BILA BILA NAK DATANG LAGI SETELAH 2 kali kami datang tahun ni semasa #MOODREPUBLIKTOURKELANTAN & #KELANTANRAYAFEST2015 !. MEMANG GILA! LUAR LUAR BIASA!5 & 6 FEBUARI 2016 ni ok? cuti panjang balik kampung tahun baru cina. Booth sold out sepanjang 2016 ya!.

TAK ZABBAR CEO NAK MELEDAKLAN KEMPEN PROMOSI MR TAHUN 2016 ni!. KASI PECUT LIBAS TINGGAL SEMUA TERUS MERENTAS LAUTAN ATLANTIS TANPA TOLEHAN 360 DARJAH!. BERNIAGA KENA ADA ILMU! BERNIAGA KENA FOKUS!. JANGAN TAHU NAK BUAT ITU INI END UP ZERO! BELAJAR UNTUK BERDAMPING DENGAN KOMUNITI YANG TAHU APA ITU FOKUS DAN ANDA TERPAKSA JUGA IKUT SAMA FOKUS!. PAHAM??.

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA YANG MENDOAKAN KESIHATAN SAYA . SALAM SAYANG DARI SAYA.

CEO
© 2019 Mood Republik Copyrights. All right reserved. Powered by Webspert.
Terms & ConditionsPrivacy Policy