Mood Republik
Mood Republik
Latest News
Go Back
Keep Calm and Be Our VIP Visitor
[CONTEST DI INSTAGRAM SAHAJA.. FOLLOW @moodrepublik INSTAGRAM NOW]

Kata orang, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia takda sapa aih yang tahu. Betoi ka?. .

Nih cheq nak habaq mai kat hampa, CEO nak bagi bukan 1, bukan 2, tapi 3 ticket VIP dalam #MOODREPUBLIKVIPACCESSTIXCONTEST edisi Tour Penang.

Tak yah dok beratoq bersesak dgn 50 Ribu org nanti! Kita masuk kat pintu masuk VVIP. Tu dia aihhh Igt dak gi masa contest #KLYESFEST2014 lepaih?

CEO kasi 10 pemenang goodies bag berisi RM 1000, which is total RM 10 ribu, ada lagi siap pemenang boleh mkn buffet bawak mai lagi 4 orang #BFF, siap masuk awai 30 minit lagi dlm dewan, klu lambat ada pintu masuk VIP.

Total tagging ada lebih 100 ribu tagging. Mak aihh!. .

Edisi Penang
1) Repost iklan ini. .
2) Jangan private akaun IG anda. .
3) Tag seberapa ramai rakan rakan anda di halaman komen di bawah. Seberapa ramai ya. Kami inginkan atleast 10 dari rakan rakan anda follow kembali kami di Instagram. Kalau gagal syarat ni, kem salam syg. Anda tersingkir!. .
4)Pemenang di pilih secara Random iaitu bila bila masa, dengan memilih 3 komen terakhir! Sapa sapa tak ikut dengaq kata, kita kasi hat nama atas atas dia na. So tagging la anda sampai subuh, sambung balik sampai subuh pulak na! heks!. .

HABUAN Pemenang pertama iaitu komen paling bawah kita bagi dia penginapan 1 malam, di resort mewah ala bali di Batu Feringgi, beserta sarapan untuk 2 orang, Goodies Bag RM 1000 terisi big big brands punya koleksi ekslusif la kan, dan masuk awal sejam ke Dewan Prestij Straits Quay Convention Centre pada 21st Feb 2015 nanti

Pemenang kedua dan ketiga kita kasi depa goodies bag RM 1000 serta masuk awai 1 jam hari tu Ketiga tiga pemenang boleh bawak mai 10 horang lg rakan masuk awai!

Aduhai, Gila ke gila?. .

Makasih la kepada yang dok email Mood Republik ucap tahniah buat kat utagha. Ada yang dari kangag, selatan thai, ipoh, sg petani, aloq staq, juga KL ya beria nak dtg! Korang mmg giler!. .

Salah 1 contoh org berjaya adalah seseorang yg mulakan langkah utk bertindak! Hapa lg tunggu, jom ketik jari tagging!. Takkan hampa taknak VIP tix kottt! emoji
© 2019 Mood Republik Copyrights. All right reserved. Powered by Webspert.
Terms & ConditionsPrivacy Policy