Mood Republik
Mood Republik
Go Back
Mood Republik Open Day 2015 Part 3
1000 usahawan FULL HOUSE! Samada anda suka atau tidak, Mood Republik akan terus MENGGILA. Ini janji KAMI!.

Dah ada usahawan yang nak Q seawal jam 12 malam nampaknya!.

Please JANGAN sayang.

Majlis ilmu PERCUMA, hadiah dari CEO dan Mood Republik kepada semua pendekar usahawan dan bakal usahawan bumiputera tersayang.

Lebih 1000 usahawan berbeza latar belakang, berbeza label, akan berhimpun di persidangan satu satunya Majlis Ilmu Terbesar Online Offline Entrepreneurs Malaysia!.

Kami meraikan ahli keluarga kami iaitu usahawan Mood Republik dengan penyampaian medal, sharing session oleh CEO dan ahli panel top brands, panel dari industri perniagaan, serta pemilihan booth utk segala event MR bagi 2015.

Hanya yang mempunyai SSM dan 18 tahun ke atas dan melakukan RSVP sahaja di benarkan MASUK.

Kepada anda yang bercita cita, atau telahpun menjadi usahawan ttp ingin mengetahui apa hebatnya jakarta di mata CEO sbg pengasas dan PIONEER kursus borong indonesia di Malaysia selama 4 tahun, kami akan kongsikan rahsia terbesar kenapa Jakarta adalah destinasi wajib pergi bukan China mahupun Bandung pada sebelah petang jam 3PM. Sesi ini semua di jemput hadir.

Dahsyatnya apabila anda memahami apa itu maksud senenar perniagaan kan? Bukan feeling feeling syok sendiri, nak membangga dusta, tetapi kita lakukannya utk bantu selesaikan pelbagai masalah orang, dan anda bakal di bantu Allah!.

Siapa ada appointment ke, events ke, wedding ke, kalau tak join, anda RUGI! Tinggalkan semuanya! Kita semua ada visi dan misi lagi besar dan besar!.

Kami cipta kelainan, keunikan, ketsunamian suasana festival yang beridentiti sendirian berhad! Rasailah kegilaannya bersama Mood Republik!.

Jika ada yang negatifkan kita semua, biarkan biawak itu meneruskan penjeliran lidahnya { previous post CEO ada kategorikan manusia negatif yang tidak boleh melihat kita berjaya, ada je kata dusta, lagi di dusta, kita lawan sampai mati! },kita bangkit bersama menajamkan ekonomi sesama kita!.

Raya nak dekat, apa tindakan anda?
Events Gallery
© 2019 Mood Republik Copyrights. All right reserved. Powered by Webspert.
Terms & ConditionsPrivacy Policy